Glad kvinna med glitter på kinderna

Evenemang och erbjudanden under melloveckan

På den här sidan listar vi melloerbjudanden och andra melloevenemang som arrangeras under melloveckan (som sammanfaller med sportlovet under vecka 8) i Eskilstuna.

Melloerbjudanden och schlagerpaket

ONLY (Tuna Park)
Vid köp av 2 varor får du 20% rabatt på ditt köp (gäller alla varor till ordinarie pris). Erbjudandet gäller lördagen 24 februari.

Telenor (Tuna Park)
Privatpersoner som tecknar abonnemang hos Telenor Tuna Park under melloveckan (vecka 8, 19 februari - 22 februari) är med och tävlar om biljetter till liveföreställningen av Melodifestivalens fjärde deltävling, i Eskilstuna lördagen 24 februari.

Guldfynd (Tuna Park)
Köp minst 2 varor och få 25% rabatt på hela köpet. Rabatten gäller ordinarie priser men ej med andra erbjudanden eller på presentkort, Guldlotten, Fenia, Schalins, Flemming Uziel, Sarek samt utvalda hals- och armband i guld. Giltigt helgen från fredag 23 februari.

Extra erbjudanden i butiken inkluderar en tävling med chans att vinna presentkort värt 2900:-, en tygpåse vid köp över 500:-, och en putspenna vid köp av diamanter, så långt lagret räcker.

Guldbutiken Tre Smeder (Cityhuset)
Butiken fylls med melloerbjudanden med upp till 50% rabatt på utvalda smycken, från och med fredagen den 23 februari.

Quezzle Escape Room (Gallerian)
Quezzle Escape Room erbjuder 10% rabatt under hela melloveckan (vecka 8). Ange koden "MelloEscape" när du bokar.

Kin Kitchen City (Fristadstorget)
Kin Kitchen city erbjuder en mellobuffé mellan 12:00 och 18:00 lördag 24 februari.

Vinäger by Plaza
Starta schlagerfesten med mellobrunch hos Vinäger by Plaza den 24 februari. Du bokar direkt hos restaurangen.

Modell Madeleine (Eskilsgatan 1)
Modell Madeleine har nu reafinal och ett melloerbjudande på klänningar med glitter, sammet och paljetter till hela 70% rabatt.

Guldklimpen (Stenmansgatan 7)
Guldklimpen har 20% rabatt på allt "blinb-bling" under hela melloveckan (vecka 8), exempelvis klänningar, tröjor, toppar, smycken, väskor och strumpbyxor som glittrar!

Restaurang Picasso Of Scandinavia (Rademachergatan 21)
Restaurang Picasso Of Scandinavia erbjuder varmrätt och dessert för endast 199 kr mellan 12:00 - 20:00 lördagen 24 februari.

Salong Your Time (Carlavägen80)
Salong Your Time erbjuder under 25% rabatt på 1 valfri behandling om du bokar under Melodifestivalhelgen. Ange kod: MELLO25 så dras rabatten i kassan. Boka in en tid senast 24/2-2024 kl. 18:00 för att ta del av erbjudandet. Du kan boka in din tid någon gång i hela 2024.

Har du ett erbjudande som du vill ska synas här?
Maila oss på info@visiteskilstuna.se om du har ett erbjudande med koppling till Melodifestivalen. Informationen på den här sidan uppdateras löpande till och med 24 februari.

Evenemang

Registrera ditt evenemang kostnadsfritt på evenemang.eskilstuna.se och uppge kategorin "Melloveckan" för att synas på den här sidan.